AV═S LEGAL
  Si us plau, llegeixi atentament els terminis i condicions d'˙s abans d'utilitzar aquest portal web. L'accÚs a aquest portal comporta l'acceptaciˇ de les condicions detallades a continuaciˇ. En el cas de no acceptar-les, no ha de fer ˙s d'aquest portal.

En compliment amb lo establert a la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la societat de la informaciˇ i del comerš electr˛nic, a continuaciˇ s'indiquen los dades d'informaciˇ general del portal web www.hispanoigualadina.net:

Titular: HISPANO IGUALADINA, S.L.

Adreša: Calle Rafael Barradas 29-37 08908 Hospitalet de Llobregat

Contacte: 902 29 29 00

Dades Registrals: Barcelona, Tomo 35659, Folio 191, Hoja B-103745

C.I.F.: A08001646

Restriccions sobre l'˙s dels materials del portal
Tots els continguts d'aquest portal web (textos, logos, imatges, icones, Óudios, vÝdeos i animacions) son propietat de LA HISPANO IGUALADINA,S.L. o del respectiu propietari de drets (prove´dors de contingut o clients). Aquests materials estan protegits per copyright i no poden ser redistribu´ts, retransmesos, divulgats, modificats, publicats, venguts o reprodu´ts, en part o en la seva totalitat, sense l'autoritzaciˇ expressa de Hispano Igualadina o dels seus propietaris. S'autoritza la descÓrrega dels continguts a un ordinador o imprimir c˛pia d'aquestos per a ˙s personal o per avaluar l'adquisiciˇ de serveis o productes de La Hispano Igualadina.

Drets de propietat
El nom y logo Hispano Igualadina son marques registrades per LA HISPANO IGUALADINA. Tots els seus drets son reservats.

Enllaš amb portals de tercers
Aquest portal web contÚ enllašos amb altres portals d'Internet, que son propietat i operats per tercers. LA HISPANO IGUALADINA adverteix a l'usuari que no administra ni controla aquests portals i, conseqŘentment, no Ús responsable dels seus continguts i de la exactitud de la informaciˇ oferta per ells.

Limitaciˇ de Responsabilitat
En cap cas, LA HISPANO IGUALADINA es responsabilitzarÓ de cap dany que resulti de l'˙s del portal web i els seus materials.

Confidencialitat
L'informaciˇ que LA HISPANO IGUALADINA recull dels usuaris del seu portal web es utilitzada ˙nicament per a ˙s intern, amb la finalitat de millorar els continguts del portal web i adaptar-los millor al seu p˙blic o per a notificar possibles actualitzacions de continguts grÓfics i textuals.
La Companyia es reserva el dret d'oferir-li serveis i productes basats en les preferŔncies que vostŔ va senyalar al registrar-se o en qualsevol moment posterior.

LA HISPANO IGUALADINA es reserva el dret a modificar total o parcialment aquests terminis i condicions. Reviseu-los en futures visites per si aquests haguessin canviat. Moltes grÓcies per la seva atenciˇ.