FLOTES
 
Amb una antiguitat mitjana de 4,7 anys, la flota de La Hispano Igualadina és una de les més renovades de tot el sector i es compon dels vehicles -prop de 100 unitats- més avançats en matèria de seguretat, confort, tecnologia i respecte envers el medi ambient.

Disposem de diferents tipus de vehicles, la majoria dotats de potents motors SCANIA de baixa emissió de gasos, que s'adapten a les necessitats de cadascun dels serveis oferts i que destaquen pel seu equipament en confort i seguretat.

CONFORT: elevada qualitat en els acabats interiors, seients confortables, climatitzador, equip de vídeo/àudio -en molts casos amb doble monitor-, doble vidre amb cambra d'aire que permet un millor aïllament climàtic i acústic de l'exterior, finestres panoràmiques, llums de lectura individuals, lavabo W.C. (segons el vehicle), ampli maleter, etc.

SEGURETAT: frens de seguretat ABS i antiderrapatge ARS, arcs de seguretat antibolcada i antideformants, seients amb ancoratge segons norma R80, limitador automàtic de velocitat màxima, control per GPS, suspensió independent, sortides d'emergència a portes i finestres, carrosseria amb resistència a impactes laterals i frontals, manteniment preventiu continu, etc.


VOLVO SUNSUNDEGUI
80 seients
18 metres de longitud
338 CV de potència
SCANIA IRIZAR PB 15
65 seients
15 metres de longitud
420 CV de potència
SCANIA IRIZAR PB 13
53 seients
13 metres de longitud
420 CV de potència
SCANIA IRIZAR Intercentury II
55 seients
12 metres de longitud
310 CV de potència
SCANIA IRIZAR Century II
61 seients
12 metres de longitud
320 CV de potència
MAN AYATS
75 seients
12 metres de longitud
460 CV de potència
MAN NOGE
10,3 metres de longitud
220 CV de potència